Not known Facts About ثبت شرکت

ترکیب اموال دو شریک هم در امر ایجاد شرکت های اجباری بسیار اثر گذار است.

– از جمله پرمسئولیت‌ترین شرکت‌های تجاری؛ با شخصیت محوری شرکا (اگر دارایی شرکت برای پرداخت بدهی‌های شرکت کافی نباشد، شرکا از اموال شخصی مسئول هستند)

قانونگذار برای حمایت از توسعه اقتصاد دانش محور و تحقق اهداف علمی و اقتصادی، تلاش کرده است تا شرکت‌هایی را به عنوان شرکت دانش بنیان از تسهیلات مالی یا قانونی برخوردار سازد. بر همین منوال آیین نامه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان معیارهایی را برای تشخیص شرکت دانش بنیان تعریف کرده است که برخی از این معیارها بایست ضرورتاً تحقق یابد تا شرکت دانش بنیان تلقی شود مثل این که وجود کالاهای یا خدمات ارائه شده در حوزه فناوری بالا که به سختی قابل کپی برداری باشند و نیازمند تحقیق و توسعه باشند.

با این وصف آشنایی با انواع شرکت‌ها و مراحل ثبت شرکت پیش از هر اقدامی برای ثبت شرکت ضرورت دارد.

شرکت‌ها برای ثبت می‌بایست اسمی برای شرکت خود در نظر بگیرند و آن را به مرجع ثبت پیشنهاد دهند، چرا که هویت شرکت به عنوان یک شخصیت حقوقی متفاوت است و طبعا بخشی از این هویت همین مساله می باشد که شرکت باید تحت نام مشخص فعالیت کند. نام شرکت دارای ویژگی هایی است که باید ملاحظه شود.

– نیازمند اخذ مجوز یا دریافت نامه معافیت از سازمان بورس 

تاسیس شرکت، مسئولیت‌هایی مثل تکالیف مالیاتی و بیمه‌ای را نیز به عهده شما می‌آورد که باید در موعد مقرر آن‌ها را انجام دهید.

سلام، ما میخوایم یه شرکت برای صادرات تاسیس کنیم،چه شرکتی براش مناسبه و اینکه اگر یکی از اعضا کارت بازرگانی داشته باشه کافیه؟

تاسیس شرکت شرکت چیست؟ و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید

شرکت های اجباری هم دسته مهمی از این شرکت ها هستند. click here اگر بخواهیم انواع شرکت ها را به صورت کلی دسته بندی کنیم، تنها به این موارد می توانیم اتکا کنیم.

برخی از نکات قانونی در جریان ثبت شرکت اهمیت زیادی دارند که ممکن است به آن‌ها توجه نکرده و فرآیند ثبت را طولانی‌تر کنید. برخی از این نکات و شرایط عبارت‌اند از:

ابتدا باید صورتجلسات مبنی بر ورود و خروج شریک (در مجمع عمومی فوق‌العاده) تنظیم شود سپس در سامانه ثبت شرکت‌ها ورود اطلاعات شده و در نهایت از طریق پست برای اداره ثبت شرکت‌ها ارسال شود.

هم برای گروهی که دوست دارند خودشان یاد بگیرند و کارها را انجام دهند؛ و هم برای گروهی که وقت انجام صحیح و خطا در کارها را ندارند و ترجیح میدهند کارها را به متخصصان امر بسپارند.

شرکت تعاونی تولید: شرکتی است که به منظور اشتغال اعضاء در امور مربوط به کشاورزی، دامداری، دامپروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، عمران شهری و روستایی و عشایری و نظایر اینها فعالیت می‌نماید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *